Se Korsør

Besøg Korsør og omegn og oplev vores skønne natur og flotte seværdigheder. Byen er en havneby med en aktiv industrihavn, fikserihavn og lystbådehavn. Derudover er Korsør også flådestation for den danske flåde. Korsør er en gammel færgeby fra dengang der sejlede bil- og togfærger, hvilket den gamle Storebæltsfærge MF Broen er et synligt symbol på. Den ligger nu til hvile i Halskov færgehavn. 

Korsør indbyder til besøg på Fæstningen, Korsør By- og Overfartsmuseum, Korsør Lokalhistorisk Arkiv og Isbådsmusseet samt på kunstudstillinger i Magasinbygningen, Kabeldepotet og Kongegaarden.

Man kan som nævnt beundre den gamle storebæltsfærge MF Broen, som ligger i Halskov færgehavn, som et vartegn for en svunden tid..

Der foregår mange aktiviteter ved Korsør Havn, Halsskov Færgehavn, Korsør Nor og langs Storebæltkysten.

Naturen er så flot ved Korsør

Besøg vores skønne strande ved Korsør – der er mulighed for fordybelse og badning.

Overnat på de skønneste lokaliteter i Korsør tæt på skov og vand, der er både hoteller, campingpladser og vandrehjem i byen.

Der findes flere kirker i Korsør og omegn. Skt. Povls kirke ligger for enden af byens hovedstrøg og dens rustikke tårn kan ses over alt hen over byens tage. Kirken er et besøg værd.

Byen er også kendetegent ved dens mange tårne. Hele 3 tårne pryder byen, hvoraf det hvide tårn kaldet “Kindtanden” kan besøges og man kan nyde udsigten fra toppen af det 33 meter høje tårn. Heroppe fra kan man se ud over det meste af Vestsjælland og ud over Storebælt.