Åbningstider

Fra 2. april 2024 har vi åbent:

Mandag: 10.00 – 15.00
Tirsdag: 10.00 – 15.00
Onsdag: kun åbent efter aftale
Torsdag: 10.00 – 15.00
Fredag: 10.00 – 15.00
Lørdag-Søndag: Lukket – åbent ved særlige events

Kontakt

KORSØR BYKONTOR
Algade 33B
4220 Korsør

CVR: 38881515

Telefon: 24218810
Email: info@korsoerbykontor.dk

Det er Korsør Turistråd og Korsør Lokalråd, der i fællesskab har etableret Korsør Bykontor i samarbejde med støtte fra Slagelse Kommune. Bykontoret ligger centralt på Algade, som er en gågade i Korsør centrum, hvor vi har en meget synlig og tilgængelig placering.
Her er vi glade for at kunne hjælpe – både vores egne borgere, foreninger og vores turister – med en lang række opgaver og spørgsmål.

Vores åbningstider tilpasses sæson og begivenheder i byen. Vi holder vores Facebook opdateret når der er ekstra åbent.

Om Korsør Bykontor

Foreningen for Korsør By- og Udviklingskontor ønsker at medvirke til udvikling af et ”Interaktions- og udviklingsforum” for og af Korsørs ressourcer og potentialer med de lokale aktører, foreninger og grupper af frivillige ildsjæle ved:

Ny- og samtænkning, idé generering, udvikling og synergi:

  1. Indsamling og synliggørelse af aktiviteter via Facebook-siden OplevKorsør.
  2. Indsamling og synliggørelse af borger- og turistinformationer via hjemmeside og Facebook-siden Korsør Bykontor.
  3. Facilitering af foreningsnetværk.
  4. Tilbyde ”Ansøgnings Service” til foreninger og ildsjæle:
  5. Formidlingsoptimering af aktøraktivitet.
  6. Koordinering af opgave og information.

Desuden udgør Bykontoret et vigtigt samlingspunkt for byens udvikling og drift, ligesom kontoret også fungerer som turistinspiration i samarbejde med Destination Sjælland. Her kan man få informationer og henvisninger til turistattraktioner i omegnen, og man kan finde et stort udvalg af brochurer og kort fra området. Man kan få hjælp og inspiration til attraktioner, seværdigheder og arrangementer i området, ligesom man kan købe Korsør plakater, trøjer og kasketter samt diverse souvenirs i den tilstødende souvenirafdeling. Der kan betales med mobilepay eller kort.

Bestyrelsen består af repræsentanter fra de 2 lokale foreninger


Bykontorets vedtægter:
» Vedtægter for Korsør Bykontor 2023

Bykontorets årsrapport:
» Arbejder på at få det online

Bykontorets samarbejdsaftale med Slagelse kommune:
» Arbejder på at få det online


Samarbejde

Kunne du tænke dig, at blive en del af et frivilligt fællesskab, der skaber oplevelser for turister og lokale? Vi tager med åbne arme imod frivillige foreninger, udvalg og arbejdsgrupper, der kan bruge Bykontoret som samarbejdspartner til udstillinger, mødested m.m. bare det har med Korsør og byliv at gøre.

Du kan også som borger komme ind og drøfte ideer med os, eller bare høre om vores planer og kulturelle og borgerdrevne netværk. Har du en ide, et initiativ og har brug for information, sparring eller andet? – så kontakt os!

Vi arbejder også som sekretariat for byens ildsjæle og foreningsliv. Korsør Bykontor deltager ydermere aktivt i netværk med Destination Sjælland, Sorø- og Skælskør Bykontor.

Virksomhedspraktik

Korsør Bykontor tager gerne virksomhedspraktikanter ind til arbejdsprøvning eller jobafklaringsforløb. Størstedelen af det arbejdet vi udføre er på computer: Sociale medier, hjemmeside og administrativt arbejde. Dertil er der butiksdelen hvor vi tager mod turister, borger og foreninger.

Frivillige

Korsør Bykontor tager gerne mod frivillige. Ønsker du at arbejde med turister, borger og foreninger? Så kontakt os gerne.

Medarbejder

TRINE BØGELY
Daglig leder

MARIA HANSEN
Administrativ medarbejder