Korsør Lystfisker forening

Tilbud til DIG! Er du som vi ude efter gode fiskefaciliteter og et godt kammeratskab.

Så er du kommet til den rigtige lystfiskerforening. Ud over at være en aktiv forening med et godt kammeratskab, nyder medlemmerne godt af gode faciliteter, aktive interessegrupper. Hold dig opdateret på vores hjemmeside.

Vores klubhus er placeret ved Halsskov Odde på Storebæltsvej 140. Revhuset afholder forskellige arrangementer i løbet af året.

Hver anden torsdag i vinterhalvåret binder vi fluer efter kyndig vejledning. Fluebinding er for alle, nybegyndere og erfarende bindere.

Tirsdagsfiskerne er for alle der har lyst og tid til lidt socialt samfiskeri. Vi fisker det mester af året. Fiskeriet forgår mest på Vestsjælland, men enkelte ture længere væk.

Du kan fiske i foreningens fiskevande bl.a. i Tude Å, hvor du kan fiske efter havørred, aborre, rimte og gedde mm.

Det er vigtigt at holde sig opdateret på foreningens hjemmeside da der kan ske ændringer i forhold til brugen af forskellige fiskevande.

Der arrangeres løbene ture til forskellige fiskevande, Bjerkreimselva i Norge, Langeland, Fynshoved, Karup Å, Öland m.fl. Dette er eksempler på forskellige ture, men hvis et medlem har en ide til en tur, så er det altid muligt.

På hjemmesiden kan du finde de fleste oplysninger om foreningen, om foreningens faciliteter, følge med i nyheder fra foreningen og i kalenderen holde dig opdateret om kommende arrangementer. Denne side bruges aktivt i foreningsarbejdet som bindeled mellem bestyrelsen og medlemmerne. 

Kontaktperson for mere info
Ikke angivet

Mødested
Klubhus ved Halsskov Odde
Storebæltsvej 140, 4220 Korsør