Tilflytter information

Er du ny borger

Er du ny borger i vores by vil vi gerne byde dig velkommen og være behjælpelig med informationer om de mange muligheder du har for at falde godt til i dine nye omgivelser og fortælle om Korsørs mange tilbud og fortræffeligheder.

På Korsør Bykontorets facebookside OplevKorsør kan du se mange af de spændende begivenheder og events der er i Korsør året rundt.

Leder du efter en fritidsaktivitet, er der mange muligheder. Korsør Kulturhus er Foreningernes hus, og mange store og små foreninger kan findes der. Der er alt fra folkedans til bordtennis, kor, forskellige kreative foreninger og teaterforening og foreninger, hvor man kan mødes om en fælles interesse. Du kan se en liste over alle foreningerne på Kulturhusets hjemmeside.

Er du til noget mere aktivt, er der sejlerforening, golf, dykkerklub, fodbold, dans, volley, gymnastik, spejdere, svømning og så har vi jo Nordens største udendørs skatepark og Korsør CablePark med vandsport.

Er du mere til kunst, enten at se på, eller som udøvende kunstner, har vi en del kunstnerforeninger også.

Du er altid velkommen til at kontakte de forskellige foreninger for en snak. Leder du efter noget bestemt, er du velkommen til at kontakte os, så skal vi nok hjælpe med at finde den information du mangler.

Måske går du selv med en ide, til en forening eller en aktivitet, men ved ikke lige hvordan du skal komme i gang? Det kan vi også hjælpe med!

Du er altid velkommen til at komme ned til en snak, uanset om det er specifik information du søger, eller om du bare vil høre mere om Korsør. Du kan finde vores åbningstider her på siden eller på vores Facebookside Korsør Bykontor.