Video af Ritha Magrethe

Kære gæst

Velkommen til vores by Korsør, hvor der sker rigtigt meget spændende året rundt. Korsør er en gammel færgeby med små 15.000 indbyggere. Byen er delt i 2 bydele, Sydbyen og Halskov. Korsør centrum er placeret syd for Halskovbroen og Halskov er den nordlige bydel, hvor færgerne i gamle dage lagde til. Det var indgangsport til Sjælland og byen er i dag stadig en livlig havne- og handelsby. Fra Korsør kommer man let til andre destinationer på Sjælland med enten tog eller bus. Byens station er placeret i Halskovs nordlige udkant, tæt på motorvejen, som gør byen til et springbræt til andre dele af Danmark, kun en times kørsel fra landets hovedstad eller Fyns største by, Odense. 

KORSØR BYKONTOR

Kig forbi vores kontor og find brochurer fra Korsør og omegn samt lidt fra Vestsjælland. Du kan se hvad der er af aktiviteter i Korsør og du kan bla. købe øpas eller finde en lille souvenir at tage med hjem.

HENT EN VELKOMST POSE

Hver sommer sammensætter Korsør Bykontor velkomst poser til turister. Poserne kan bla. fås hos Korsør Bykontor eller ved Korsør Lystbådehavn og indeholder brochurer fra vores attraktioner og fra nogle af byens butikker og spisesteder. 

Praktisk Information

OVERNATNING
Se et overblik over overnatnings muligheder i Korsør.

GUIDEDE TURE FOR GRUPPER
Leder din gruppe efter en guidet tur eller andet, så kan I finde kontakt information til dygtige lokale guider her eller kontakte os.

STOREBÆLTSBROEN
Information om priser og trafikinfo over Storebæltsbroen.

REJSEPLANEN
Find din rejseplan med de offentlige transportmidler.

TOG
Information om Korsør station og toge.

FIND KØREPLANER TIL BUSSER HER
Information om busplaner her.

TAXA
Bestil taxa kørsel i Korsør.

Turistinspiration

Vi tilbyder turistinspiration og er lokal ambassadør for Korsør og omegn i samarbejde med Destination Sjælland. På vores kontor kan du bla. finde inspiration i brochurer – vi har mest fra Korsør, men vi har også lidt fra andre steder i Vestsjælland. Leder du efter turistinformation så kan vi henvise til Gørlev Turistinformation

Derudover henviser vi til vores samarbejdspartner Destination Sjællands hjemmeside.

Her kan du se alt, lige fra overnatningsmuligheder og oplevelsespakker og meget mere i og omkring Korsør. Destinationen udgiver en lang række hæfter og publikationer omkring attraktioner, events og oplevelser i vores område, som kan fås på Bykontoret. Der er både kort, brochurer og vandre- og cykelhenvisninger.

Overnat på de skønneste lokaliteter i Korsør tæt på skov og vand. Her venter både hoteller, vandrehjem og campingpladser på jeres besøg. I nord ligger Musholm hotel og konferencecenter, som er specielt handicapvenligt, og i syd Hotel Comwel Klarskovgaard. I Halskov ligger byens vandrehjem Svanegården, og endelig er der 2 velrenommerede campingpladser med Storebælt camping i nord lige ved betalingsanlægget til Storebælt og Halskov færgehavn med vandsportscenter og Skovlyst i syd smukt beliggende ved lystskoven og tæt på dejlige badestrande.