Turist

Kære gæst

Velkommen til vores by Korsør, hvor der sker rigtigt meget spændende året rundt. Korsør er en gammel færgeby med små 15.000 indbyggere. Byen er delt i 2 bydele, Sydbyen og Halskov. Korsør centrum er placeret syd for Halskovbroen og Halskov er den nordlige bydel, hvor færgerne i gamle dage lagde til. Det var indgangsport til Sjælland og byen er i dag stadig en livlig havne- og handelsby. Fra Korsør kommer man let til andre destinationer på Sjælland med enten tog eller bus. Byens station er placeret i Halskovs nordlige udkant, tæt på motorvejen, som gør byen til et springbræt til andre dele af Danmark, kun en times kørsel fra landets hovedstad eller Fyns største by, Odense. 

På vores facebookside ”Oplev Korsør” findes inspiration og oplysninger vedr. de mange aktiviteter og arrangementer, der sker i Korsør og omegn året rundt.
For mere info se:

Oplev Korsør Facebook

Derudover henviser vi til vores samarbejdspartner Destination Sjællands hjemmeside.

Her kan du se alt, lige fra overnatningsmuligheder og oplevelsespakker og meget mere i og omkring Korsør. Destinationen udgiver en lang række hæfter og publikationer omkring attraktioner, events og oplevelser i vores område, som kan fås på Bykontoret. Der er både kort, brochurer og vandre- og cykelhenvisniner.

Overnat på de skønneste lokaliteter i Korsør tæt på skov og vand. Her venter både hoteller, vandrehjem og campingpladser på jeres besøg. I nord ligger Musholm hotel og konferencecenter, som er specielt handicapvenligt, og i syd Hotel Comwel Klarskovgaard. I Halskov ligger byens vandrehjem Svanegården, og endelig er der 2 velrenomerede campingpladser med Storebælt camping i nord lige ved betalingsanlægget til Storebælt og Halskov færgehavn med vandsportscenter og Skovlyst i syd smukt beliggende ved lystskoven og tæt på dejlige badestrande.

Hvis I har brug for en guidet tur eller andet, så se menupunktet herom for kontakt til vores dygtige lokale guider.