Korsør Politihundeforening

Dansk Politihundeforening er stiftet i 1909. Foreningen er inddelt i 7 Områder og 52 lokalforeninger. Lokalforeningerne er fordelt over hele landet. Korsør afdelingen er stiftet i 1945 og tilhører Område nr. 5.

Forenings formål er at samle alle politihundeførere og andre i sagen interesserede personer i Korsør og omegn i en forening til fremme af hundens praktiske anvendelse inden for politiets arbejde og blandt civile medlemmer ved udbredelse af kendskab til politihundedressur. 
At skabe muligheder for, at medlemmerne kan træne deres hunde på dertil egnede pladser.
At afholde kåring af civile politihunde efter de til enhver tid gældende regler, og at lade afholde konkurrencer, evt. i samarbejde med andre foreninger.

Dansk Politihundeforening Korsør afdelingen har træningsplads og klubhus på Skovvej 131 i Korsør. Korsør afdelingen er en lille afdeling med godt sammenhold og klubånd. Foreningen er afhængig af at alle hjælper hinanden og det forventes, at man i videst muligt omfang deltager i træningen og støtter op om end klubkammerater.

I princippet kan alle, der ønsker at få en civil politihund samt udviser arrangement og interesse for dansk politihundeforening Korsør afdelings arbejde, blive medlem. Dog med undtagelse af listehunde. Inden hund og fører kan komme i betragtning til medlemskab af dansk politihundeforening Korsør afdeling skal der deltages på minimum et lydighedshold, medmindre hundeføreren kommer fra anden brugshundeklub, eller har trænet i Korsør ph før.

Hjemmeside 
Phfkorsor.dk

Kontaktperson for mere info
phf@phfkorsor.dk 
28746682

Mødested
Skovvej 131, 4220 Korsør